Financiële rapportages in AccountView

07/04/2014 Door Sander Kreuze

Neemt de omzet van uw bedrijf toe of juist af? Hoe verhoudt de huidige omzet zich tot uw prognoses? En hoe ontwikkelen de kosten zich gedurende het jaar? Allemaal vragen die voor u als ondernemer of boekhouder van belang zijn. Kunt u deze vragen op dit moment niet gemakkelijk beantwoorden? Of wilt u sneller op de hoogte zijn van uw actuele financiële bedrijfssituatie? AccountView biedt de oplossing met het venster Verslaglegging.

Visma maakt het met Verslaglegging in AccountView eenvoudig om door middel van zogenaamde rubrieken in uw rapportages grootboekrekeningen te groeperen. Precies zoals u dat wenst. U zet overzichtelijk de werkelijke cijfers naast die van het vorige boekjaar, of naast de gebudgetteerde cijfers. Zo stelt u gemakkelijk uw eigen verslagen samen. Vanuit het rapportagevenster kunt u bovendien vlug inzoomen op de onderliggende transacties. En van elke transactie kunt u desgewenst met één druk op de knop de originele dagboekbladzijde opvragen en aanpassen. Door op die manier vergelijkingen te maken tussen uw huidige cijfers en de cijfers van vorig jaar, of uw budget, weet u precies hoe u er financieel voor staat en welke acties eventueel ondernomen dienen te worden. Verslaglegging zorgt ervoor dat u op het juiste moment op de hoogte bent van de actuele cijfers. Essentieel voor de financiële grip binnen uw bedrijf.

 

 

Verslaglegging is standaard beschikbaar voor AccountView Team en AccountView Business.

Wilt u meer weten over wat Verslaglegging voor u kan betekenen? Of wilt u ondersteuning bij het inrichten? Neem dan contact op.