Praktische tips voor gebruik van AccountView

25/07/2013 Door Sander Kreuze

De basis van uw financiële administratie – nog makkelijker bediend

 

De financiële administratie is het fundament van uw bedrijfsprocessen. U moet kunnen bouwen op betrouwbare data en de financiële afdeling moet zo efficiënt mogelijk kunnen werken. In dit bericht geven wij u graag een aantal tips om uw financiële administratie efficiënter te voeren.

Autocodering – sneller herkennen en boeken

Wilt u niet iedere keer het grootboekrekeningnummer hoeven opzoeken? Of weet u, op basis van de omschrijving van het bankafschrift, al op welke grootboekrekening de post moet worden geboekt? Met Autocodering selecteert u het rekeningnummer op omschrijving. Lees meer over dit onderwerp.

Eenvoudig inkoopfacturen inboeken

Hoe boekt u eenvoudig uw inkoopfacturen? Kent u alle functies die u daarvoor kunt gebruiken? Bekijk een instructiefilm en doe een testje om te ontdekken of u efficiënt alle inkoopfacturen inboekt.

Direct uw verkoopfacturen maken en boeken

U kunt uw verkoopfacturen direct boeken in het verkoopdagboek of u maakt de facturen aan in AccountView en de facturen worden automatisch geboekt bij het verwerken van de verkoopfactuur. Wilt u weten hoe u dit zo efficiënt mogelijk kunt doen? Bekijk dan de instructievideo of maak de test.

Efficiënt uw bankafschriften verwerken

U kunt uw bankafschriften handmatig boeken maar ook digitaal inlezen, of bij een aantal banken zelfs automatisch laten inlezen. Bekijk de verschillende mogelijkheden in een instructievideo en doe aansluitend een test. Ontdek of u alle functies rondom het verwerken van bankafschriften kent!

Zelf financiële rapportages maken

AccountView beschikt over verschillende financiële basisrapportages zoals een balans en een winst- en verliesrekening, maar in Verslaglegging kunt u ook zelf eenvoudig financiële rapportages maken met eigen omschrijvingen en optellingen. Via deze link kunt u de instructievideo bekijken en een test doen om te ontdekken of u alle functies rondom verslaglegging beheerst.

Controles uitvoeren en rapporteren

U hebt uw financiële mutaties ingevoerd. Hoe kunt u nu eenvoudig controles uitvoeren en rapporteren over deze gegevens? Via deze link vindt u een instructievideo over controleren en rapporteren en kunt u ook weer een kennistest doen.

 

Ondersteuning

Heeft u behoefte aan ondersteuning? Neem dan vrijblijvend contact op.