Introductie Visma.net

13/07/2012 Door Sander Kreuze

Schaalbaar en overal en altijd beschikbaar

Amsterdam, 5 juli 2012 – Visma Software (voorheen AccountView) introduceert Visma.net, een volledig nieuwe erp-toepassing voor boekhouding, groothandel, CRM, accountancy en projectadministratie. Visma biedt deze oplossing aan in de vorm van Software as a Service (SaaS). Na een korte pilotfase komt Visma.net in september 2012 in Nederland beschikbaar.

Casper Haspels, Commercieel Directeur van Visma Software: “Veel webgebaseerde oplossingen zijn weliswaar 24/7 beschikbaar, maar vaak langzaam en de functionaliteit laat te wensen over. Visma.net is een systeem dat organisaties probleemloos kunnen inzetten voor honderden gebruikers, terwijl de functionaliteit voldoet aan de eisen van elke middelgrote onderneming. Het nieuwe systeem wordt gehost in ons eigen datacenter, wat extra zekerheid geeft over de veiligheid en het voldoen aan de Nederlandse wet- en regelgeving.”

Visma.net werkt net zo snel, of zelfs sneller, als een systeem dat op een Windows-server is geïnstalleerd. Het biedt de flexibiliteit die power-users van middelgrote organisaties verwachten. Omdat Visma.net cloudgebaseerd is, kunnen ook incidentele gebruikers en managers gemakkelijk met de oplossing overweg op hun eigen tablet of smartphone.

Visma.net kan via webdiensten worden gekoppeld met elke andere toepassing. Organisaties kunnen het systeem zelf inrichten op basis van hun bedrijfsprocessen. Ook kunnen zij al naar gelang de eigen behoeften zelf de indeling van schermen en workflows bepalen. De kostenstructuur is transparant en wordt bepaald op abonnementsbasis.

Deze zomer werkt Visma samen met pilot-klanten in Finland, Noorwegen en Nederland om Visma.net te testen. De daadwerkelijke lancering van deze SaaS-oplossing is in september 2012.

bron: visma