Gratis webinars eindejaarsverwerking in AccountView

15/11/2012 Door Sander Kreuze

U wilt zich optimaal voorbereiden voor de eindejaarsverwerking en wilt daarom deelnemen aan een gratis webinar. U vraagt zich af waar u rekening mee moet houden als u dit webinar wilt gaan volgen.

Oplossing

In december en januari organiseert Visma Software meerdere keren het gratis webinar Eindejaarsverwerking. Tijdens het webinar ziet u de stappen die moeten worden uitgevoerd om succesvol een nieuw boekjaar in AccountView aan te maken. Dit betekent uitvoering van de stappen die beschreven staan in Eindejaarsverwerking in versie 8 en 9. Het uitvoeren van module- en productspecifieke informatie (bullets bij stap 1 van het stappenplan) valt buiten de scope van het webinar. Het webinar is gericht op AccountView Solo, Team en Business zonder uitbreidingsmodules. Het webinar wordt gegeven door een ervaren trainer van Visma Software. Tijdens de training kunt u vragen stellen via de vragenfunctie. Daarvoor is geen headset of microfoon nodig omdat u de vragen kunt intypen. Deze vragen zullen gedurende de sessie met behulp van een chatfunctie door een trainer worden behandeld.

Deelname

Het webinar duurt ongeveer 30 minuten. Zowel tijdens als in de 30 minuten na het webinar hebt u de tijd om vragen te stellen. Houd er rekening mee dat aan ieder webinar maximaal 100 gebruikers kunnen deelnemen. Zodra u zich hebt ingeschreven voor het webinar ontvangt u een e-mailbericht met daarin een link om, op het tijdstip van de training, via uw computer verbinding met het webinar te maken. Een kwartier voor aanvang kunt u via deze link de verbinding tot stand brengen. U ziet het webinar-menu en het beeldscherm van de trainer. De trainer kan niet op/in uw computer kijken, hij of zij kan u ook niet horen of zien.

U hoort de trainer via de luidsprekers van uw computer. Heeft uw computer geen luidsprekers? Kies dan het telefoonnummer. U hebt dan geluid via de telefoon in plaats van via de luidsprekers van uw computer. Voer na het intoetsen van het telefoonnummer de gevraagde codes in (deze zijn te vinden in de pop-up waarin u het telefoonnummer ziet staan en in de bevestigingse-mail) en sluit telkens af met een #. U bent klaar voor deelname aan het webinar.

Inschrijven

Klik op het webinar om u in te schrijven. U komt dan op een aparte pagina waar u uw gegevens kunt invullen.

13 december 2012

17 december 2012

20 december 2012

2 januari 2013

8 januari 2013

Ondersteuning door Kreuze Consultancy

Uiteraard kan Kreuze Consultancy uw eindejaarsverwerking in AccountView uitvoeren. Klik op onderstaande link om alvast een afspraak in te plannen.

Afspraak plannen.