Directe bankkoppeling met Rabobank internetbankieren Professional live!

10/01/2012 Door Sander Kreuze

Administratie altijd bij door automatische uitwisseling van gegevens

De voordelen

Met de koppeling tussen Rabobank Internetbankieren Professional en AccountView kunt u met één druk op de knop dagelijks de laatste bankafschriften in uw administratie ontvangen. Zelf bestanden met bankmutaties ophalen en inlezen is niet langer nodig; AccountView matcht deze automatisch met de bijbehorende facturen. U bespaart tijd en kunt nog efficiënter werken.
Ook betaal- en incasso-opdrachten en saldo- en transactie-informatie zijn gemakkelijk uit te wisselen. U stuurt de opdrachten vanuit AccountView via de koppeling direct naar de Rabobank en vervolgens volstaat het accorderen van de opdrachten in Rabo Internetbankieren Professional om ze door de bank te laten verwerken. Snel, simpel, efficiënt!

Hoe werkt het

De koppeling is beschikbaar voor alle AccountView-gebruikers. De ondernemer dient in het bezit te zijn van de module inlezen bankmutaties met bankformaat Rabobank en de accountant dient te beschikken over de module inlezen bankmutaties en multirekening Rabobank.
Het maakt niet uit of u uw boekhouding online of offline voert of via uw accountant. Als rekeninghouder van de Rabobank beheert u zelf de directe bankkoppeling vanuit Rabo Internetbankieren Professional. U kunt op elk moment de bankrekeningen selecteren waarvoor u de koppeling wilt gebruiken. Dat geldt voor de eerste aanmelding maar ook voor latere wijzigingen.

Bent u AccountView-klant en werkt u al met Rabobank Internetbankieren Professional? Activeer de koppeling dan direct. Voert u uw boekhouding via uw accountant? Vraag de koppeling dan aan via uw accountant.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op.