Pakketinformatie AccountView

28/10/2011 Door Sander Kreuze

Zoekt u als kleine ondernemer een boekhoudprogramma dat eenvoudig in gebruik is, maar dat u wel alle functionaliteit en inzicht biedt? Bij AccountView hebt u de keuze uit twee basisuitvoeringen: AccountView Team en AccountView Solo. Beide uitvoeringen kunt u uitbreiden met aanvullende modules van AccountView voor een totaaloplossing toegesneden op uw specifieke bedrijfssituatie.

 • AccountView Team
  AccountView Team is het pakket voor de organisatie die meer uit haar bedrijfsadministratie wil halen en inzicht wil krijgen in haar financiële situatie. Het kent standaard twee tot maximaal vijf gelijktijdig werkende gebruikers, waardoor deze basisuitvoering ideaal is voor de startende en snelgroeiende ondernemer. Prijslijst en bestelformulier.
 • AccountView Solo
  AccountView Solo is hét pakket voor de zelfstandig ondernemer die zijn boekhouding in eigen hand wil nemen en op accountantskosten wil besparen. Het is eenvoudig uit te breiden met afzonderlijke modules voor telebankieren en facturering. Daardoor betaalt u alleen voor functionaliteit die u ook daadwerkelijk gebruikt. Prijslijst en bestelformulier.
 • Online boekhouden
  Wilt u via het internet met AccountView aan de slag? Dat kan! Met de online-oplossing van AccountView profiteert u niet alleen van de betrouwbare functionaliteit van AccountView, maar ook van de flexibele mogelijkheden van het internet om op ieder moment en vanaf elke locatie uw administratie te voeren.
 • Mijn accountant
  Bekende accountantskantoren als de Jong & Laan accountants, Berk, GIBO Groep en ABAB Accountants hebben voor AccountView gekozen vanwege de uitstekende samenwerkingsmogelijkheden met hun cliënten. Want met AccountView kunnen zij eenvoudig de door hun cliënten gevoerde boekhouding controleren en eindejaarsrekeningen opstellen.

Meer informatie over de bovenstaande vier opties.

Heeft u vragen of opmerkingen neem dan vrijblijvend contact op.

bron: AccountView