AccountView introduceert onlineprojectmanagement

04/02/2012 Door Sander Kreuze

Ideaal voor ingenieurs- en architecten, reclame- en consultancybureaus, …

Amsterdam, 1 februari 2012 – AccountView, onderdeel van de Visma-groep, introduceert www.projectmanagementonline.nl. Deze website biedt toegang tot Visma Severa, een onlineprojectmanagementoplossing speciaal voor dienstverlenende organisaties die willen profiteren van het in de cloud beheren van hun projecten.

Via projectmanagementonline.nl beschikt dit soort organisaties op ieder moment, vanaf iedere locatie en tegen vooraf bekende kosten, over alle functionaliteit die nodig is om de bedrijfsactiviteiten in goede banen te leiden. Van relatie- en projectbeheer, middeleninzet en planning tot urenregistratie, facturatie en rapportage.

De onlinesoftware is zeer eenvoudig in gebruik en biedt helder inzicht in de stand van zaken rond projecten via diverse dashboards. Gebruikers zijn ook snel ‘up and running’. In de basis kunnen ze binnen enkele uren aan de slag. Deze cloud-oplossing maakt onlineprojectmanagement mogelijk voor iedere dienstverlenende organisatie.

“Met Projectmanagementonline.nl zijn grote investeringen in hardware en software niet nodig. Meer dan een laptop en een internetverbinding hebben bedrijven niet nodig voor een professionele aanpak van hun projectmanagement. Ze betalen periodiek voor hun gebruik en over updates hoeven ze zich geen zorgen te maken”, aldus Casper Haspels, Commercieel Directeur van AccountView.

“Voor ons waren twee uitgangspunten cruciaal: We wilden absoluut een gebruiksvriendelijke, webgebaseerde oplossing hebben. Om de effectiviteit van onze dagelijkse activiteiten te verbeteren moet die ook goede rapportages opleveren. Visma Severa voldoet aan al onze eisen”, reageerde desgevraagd Everaldo van Doorn, Managing Director van doornvogel brand intimacy.

AccountView biedt via Projectmanagementonline.nl een uitstekende aanvulling op zijn bestaande aanbod van bedrijfssoftware. Het bedrijf brengt projectmanagementsoftware zo binnen het bereik van iedere projectgeoriënteerde organisatie die haar projectactiviteiten wil stroomlijnen.

bron: AccountView