AccountView 9.0E Service pack F

15/11/2011 Door Sander Kreuze

Een Service Pack is een bestand dat u hier kunt ophalen en eenvoudig kunt installeren. Service Packs lossen veelvoorkomende of dringende problemen op en houden uw versie actueel.

Wilt u dat Kreuze Consultancy dit voor u verzorgt? Neem dan contact op.

Met dit Service Pack worden (oa) de volgende verbeteringen doorgevoerd in AccountView versie 9.0e:

 • Ondersteuning van de wijziging die ABN AMRO op 11 november 2011 doorvoert in het bankformaat Fortis Bank Swift MT940. Dit is van belang voor klanten van ABN AMRO die werken met Money Manager.
 • In Inkomende Facturenautorisatie (IFA) is het nu mogelijk om IFA-documenten op te vragen vanuit de vensters Grootboekkaart, Crediteurkaart, Journaal en Journaalpost.
 • Rondom de directe bankkoppeling zijn diverse verbeteringen doorgevoerd. Zo is het nu mogelijk om een begindatum op te geven voor het inlezen van bankafschriften.
 • Het aanmaken van een nieuw boekjaar in Projecten en Uren is verbeterd.

Bovendien bevat het alle voorgaande Service Packs voor dezelfde versie. Wij raden iedereen aan om dit Service Pack te installeren. Het Service Pack is 106 MB groot.

Let op! Dit Service Pack is enkel geschikt voor de Nederlandse taal (NL). Het Service Pack voor alle talen (INT) komt eind november beschikbaar en is dan hier op te halen.

Een Service Pack installeren

 1. Zorg ervoor dat u op de computer ingelogd bent als beheerder van de computer. Als AccountView geïnstalleerd staat op het netwerk, dan moet u ingelogd zijn als beheerder van het netwerk.
 2. Controleer of u maatwerk gebruikt. Zo ja, neem dan eerst contact op met uw AccountView-partner. Installeer het Service Pack pas als uw Accountview-partner akkoord is. Zie: Hoe controleer ik of maatwerk is geïnstalleerd?
 3. Klik hier om dit Service Pack op te halen.
 4. Plaats het bestand op uw desktop (of voer een tijdelijke map in, bijvoorbeeld C:\TEMP).
 5. Kies Help/Info. Het versienummer dat u hier ziet moet overeenkomen met het versienummer in de bestandsnaam van het Service Pack.
 6. Noteer het pad dat staat achter Programmabestanden. Bij stap 10 hebt u dit pad nodig.
 7. Zorg ervoor dat niemand anders AccountView gebruikt. Kies Document/Stamgegevens programma/Ingelogde gebruikers om dit te controleren. Een ingelogde gebruiker kan ook een service of andere applicatie zijn. Als u deze gebruiker zelf niet kunt uitloggen, vraag uw systeembeheerder of AccountView-partner u te helpen.
 8. Sluit AccountView.
 9. Voer het bestand uit dat u hebt opgehaald (bijvoorbeeld C:\TEMP\AccountView_90e_spf_nl.exe). Een eventuele melding van Windows Gebruikersaccountbeheer (Windows User Account Control) kunt u beantwoorden met Ja (Yes).
 10. Volg de aanwijzingen op het scherm.

Heeft u vragen of opmerkingen neem dan vrijblijvend contact op.