Leverancier ik wil een E-FACTUUR!

15/01/2021 Door Sander Kreuze

Antwoord leverancier: wat bedoelt u met een e-factuur? Wilt u een pdf per email ontvangen of heeft u al ingelogd op ons portaal?

Naast digitale verkoopfacturen zijn inkoopfacturen de basis voor een volledige en juiste administratie en is nodig voor een onderbouwing van de BTW. Zorg er dus voor dat inkoopfacturen gestructureerd, met zo min mogelijk handelingen in je administratie terecht komen.

Voordelen

Door je hele facturenstroom te automatiseren krijg je direct inzicht en kun je inkoopfacturen na controle betalen vanuit je administratiesoftware. Hiermee krijg je inzicht in je gehele administratie. En wat dacht je van één plek waar alle inkoop- en verkoopfacturen bewaard blijven? 7 jaar lang? Ik kan je vertellen dat je boekhouder/accountant dit ook erg handig vindt.

Factuurproces

In een doorlopend administratieproces moeten facturen direct afgeleverd worden waar ze moeten zijn zonder allerlei handmatige acties. En ik weet dat dit heel gemakkelijk kan. 

Hoe dan? Gebruik software waarmee je verkoopfacturen als inkoopfacturen digitaal (e-factuur) kan versturen en ontvangen. 

Wil jij orde op zaken? Geen verassingen bij een belastingcontrole? Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op.

0681879003 of info@kreuzeconsultancy

Sander Kreuze