Directe bankkoppeling ABN AMRO

22/09/2011 Door Sander Kreuze

De Boekhoudkoppeling: met één druk op de knop dagelijks de bankafschriften in uw administratie ontvangen. Ook als u uw boekhouding niet online voert kunt u met AccountView gebruikmaken van
deze dienst.

AccountView biedt u de webdienst voor het automatisch inlezen van uw ABN AMRO-bankmutaties. Hiermee kunt u met één druk op de knop dagelijks de laatste bankafschriften in uw administratie ontvangen. Zelf bestanden met bankmutaties ophalen en inlezen is niet langer nodig. AccountView matcht deze automatisch met de bijbehorende facturen. U bespaart tijd en kunt nog efficiënter werken.

De Boekhoudkoppeling is beschikbaar voor alle AccountView-gebruikers; het maakt niet uit of u uw boekhouding zelf invoert, of via uw accountant.

Bent u AccountView-klant? Vraag dan via onderstaande knop de Boekhoudkoppeling aan. Beschikbaar vanaf de AccountView versie 9.0e en voor slechts € 1,25 per maand. De eenmalige aansluitkosten bedragen € 25,-. Voert u uw boekhouding via uw accountant? Vraag de koppeling dan aan via uw accountant.

Uw boekhoudkoppeling direct aanvragen

Nog geen AccountView-gebruiker maar wel interesse? Vraag meteen informatie aan en profiteer binnenkort ook van deze webdienst!

bron: AccountView