Combinatie ICT en Accountancy is goud waard!

Na 15 jaar ervaring als relatiebeheerder in de accountancy en applicatiebeheerder van financiële software (ict), voor een club van 700 medewerkers, vond ik het tijd worden voor een nieuwe uitdaging! Ik help nu ondernemers en andere administratie-accountantskantoren.

Ik ben leverancier en sparringspartner geworden van Visma software. Nieuwe functionaliteiten worden door mij uitgebreid getest en beoordeeld. Daarnaast geef ik dagelijks input voor verbeteringen aan hun producten. Uiteraard worden klantwensen besproken met Visma.

Klanten waarderen mijn kennis omdat ik de software implementeer, ingebruikname begeleid, cijfermatig en analytisch inzicht heb, tussentijdse cijfers en jaarrekeningen kan opstellen. Het voordeel voor de klant: één aanspreekpunt voor meerdere diensten en dit alles met moderne software waarmee we samenwerken volledig in de cloud!

Wil jij weten wat ik voor jou kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op via 0681879003 of info@kreuzeconsultancy.nl

Groet,
Sander Kreuze